SIDEN 1934 HAR VI ARBEJDET MED: AGENCY STEVEDORING HEAVY LIFT TERMINALER LINJEFART VEJTRANSPORT

One Stop Shipping.
Få alt gjort et sted.
Spar penge. Spar tid.
A. Henriksen Shipping A/S
tilbyder et samlet
one-stop shipping
koncept.

Heavy lift og Projekt

Vi er stolte over at have den største og mest kraftfulde havnekran på Sjælland. På en af ​​vores terminaler i Frederiksværk arbejder to fuldt operationelle Liebherr kraner dagligt.
Vores projekt afdeling planlægger og udfører større transporter samt projekt laster. Vi skræddersyr optimale løsninger efter kundens behov og bidrager efterfølgende med evalueringer.

Læs mere…

Pakhuse & Lager

A. Henriksen Shipping A/S tilbyder lagertjenester på vores terminal i Hundested, hvor vi har 8 pakhuse af en samlet kapacitet på 14.000 m2. I Hundested opererer vi på et 75.000m2 stort område, hvor vi 24/7 kan håndtere alle former for gods.

Læs mere

Agency

Ved skibsanløb i enten Hundested eller Frederiksværk havn, tilbyder vores agency afdeling et samlet sæt ydelser. Dette kan være alt fra trossemænd til udstedelse af BL’er og generel rådgivning omkring lastens håndtering og vores stevedorings kunnen.

Læs mere…

Vej og Søfragt

Vores vej og søfragt afdeling består af vores transportspecialister, som til dagligt tilbyder og arbejder med transport til det meste af verden – med speciale i transport indenfor det europæiske kontinent og Baltikum samt container og stykgods World Wide. Afdeling har siddet med transportopgaver i mere end 25 år, og er specialister inden for transport – både via vej, sø og luft.

Læs mere…

Mission

A. Henriksen Shipping A/S er et firma, som gennem mange års erfaring har opbygget et godt og solidt kendskab inden for shipping såvel som andre transportformer. Vi har stor fokus på det arbejde, som vi udfører og leverer i rette kvalitet, som vores kunder ønsker af os.

Om

A. Henriksen Shipping A/S er altid på udkig efter nye muligheder for at optimere nuværende, såvel som fremtidige kunders transportløsninger. Vi bestræber os altid på at arbejde ud fra nye muligheder og vil, efter bedste evne, tilpasse os det marked vores kunder befinder sig i. Det kan omhandle lige fra optimering af import/eksport løsninger til de grønne transport løsninger.

Læs mere