SIDEN 1934 HAR VI ARBEJDET MED: AGENCY STEVEDORING HEAVY LIFT TERMINALER LINJEFART VEJTRANSPORT

One Stop Shipping.
Få alt gjort et sted.
Spar penge. Spar tid.
A. Henriksen Shipping A/S
tilbyder et samlet
one-stop shipping
koncept.

Heavy lift

Vi er stolte over at have den største og mest kraftfulde havnekran på Sjælland. I en af ​​vores terminaler i Frederiksværk arbejder to fuldt operationelle Liebherr kraner dagligt. Vores Liebherr 400, blev købt tilbage i 2014 og har en løftekapacitet på over 100 tons.

Læs mere…

Pakhuse

Henriksen Shipping A/S tilbyder lagertjenester på vores terminal i Hundested, hvor vi driver 8 pakhuse af en samlet kapacitet på 14.000 m2. I Hundested opererer vi på et 75.000m2 stort område, hvor vi 24/7 kan håndtere alle former for gods.

Læs mere

Agency

Ved skibsanløb inden for enten Hundested eller Frederiksværk havn, tilbyder vores agency-afdeling et samlet sæt ydelser, som ligger i forbindelse med et skibsanløb. Dette kan være alt for linesmen, til udstedelse af BL´s og generel rådgivning omkring lastens håndtering og vores stevedorings kunnen.

Læs mere…

Vej

Vores vejafdeling består af vores vej specialister, som til dagligt tilbyder og arbejder med transport til det meste af verden – med speciale i transport inden for det europæiske kontinent og Baltikum. Vores vejafdeling har siddet med transportopgaver i mere end 25 år, og er specialister inden for transport – både via vej, sø og luft.

Læs mere…

Mission

A. Henriksen Shipping A/S er et firma som gennem mange års erfaring har opbygget et godt og solidt kendskab inden for shipping såvel som andre transportformer. Vi har stor fokus på det arbejde som vi udfører og leverer dette i en sådan kvalitet, som vores kunder ønsker af os.

Om

Ved A. Henriksen Shipping A/S er vi altid på udkig efter nye muligheder for at optimere vores nuværende, såvel som fremtidige kunders transportløsninger. Vi bestræber os altid på at arbejde ud fra nye muligheder og vil efter bedste evne, tilpasse os det marked vores kunder er i. Om dette så omhandler optimering af import/eksport løsninger eller inden for de grønne transportløsninger.

Læs mere